Ga naar hoofdinhoud

Bühler en Hosokawa Alpine in eiwitten

    Johannes Wick, CEO Grains & Food bij Bühler, en Dr Antonio Fernández, CEO Hosokawa Alpine

    De Zwitserse Bühler Group en de Duitse Hosokawa Alpine Group zijn een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van processen die zich richten op de productie van duurzame, plantaardige eiwit-ingrediënten; vanaf de oogst tot het eindproduct.

    Het aandeel van Bühler betreft het ontwerp van oplossingen voor het reinigen, pellen en malen van peulvruchten. Voorts is Bühler specialist in de extrusie van plantaardige eiwitten tot producten met een vezelige, vleesachtige textuur. Het aandeel van Hosokawa Alpine betreft de ontwikkeling van apparatuur voor het droog scheiden van eiwitten uit peulvruchten met behulp van fijnmaling en windzifting.

    Applicatiecentra

    De samenwerking krijgt gestalte in de applicatiecentra van Bühler in Uzwil (Zwitserland) en Minneapolis (VS) waar in samenwerking met klanten methoden worden ontwikkeld om peulvruchten en granen om te zetten in nieuwe voedingsoplossingen. Hieraan wordt ook een bijdrage geleverd met de faciliteiten van Hosokawa Alpine in Augsburg (Duitsland). Alle centra zijn beschikbaar voor klantproeven.

    Bedrijfsgegevens Bühler Benelux

    Bedrijfsgegevens Hosokawa Alpine AG

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.