Of het nu kurkuma, chili, thee, koriander of karwij is: elke specerij heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en eisen. Zeker als het over de verwerking ervan gaat. Voor wie hier meer over wil leren organiseert Hosokawa Alpine een specerijen-summit.
De Alpine Process Technology Summit | Specerijen wordt op dinsdag 16 en woensdag 17 april 2024 gehouden op het hoofdkantoor in Augsburg. Experts van Hosokawa Alpine, Behn + Bates, Hosokawa Micron B.V., Nexopart en Hosokawa Solids delen hun expertise op het gebied van specerijenverwerking met de deelnemers. Onderwerpen variëren van reiniging, snijden, malen en mengen tot deeltjesanalyse, poederbehandeling en verpakking. De technische presentaties gaan hand in hand met een praktische sessie in het testcentrum van Hosokawa Alpine. Inschrijven voor de specerijen-summit kan tot 28 maart.
Over Hosokawa Alpine
De kerncompetentie van Hosokawa Alpine ligt op het gebied van mechanische procestechniek met de productie van machines en systemen voor de bereiding van poeders, granulaten en bulkmaterialen, evenals op het gebied van folie-extrusie met systemen voor de productie en afwerking van geblazen folies. Het bedrijf heeft ongeveer 870 medewerkers in dienst en heeft een jaaromzet van zo’n 250 miljoen euro (boekjaar 2022/2023).
Lees meer over Hosokawa:
Bedrijfsvermelding Hosokawa Micron